LET OP: verzendstop van 9 mei t/m 23 mei. Op 24 mei worden bestellingen verzonden!

Over Only Happy Things

Leuk dat je interesse hebt om Only Happy Things te verkopen in je webshop! 

Wie ben ik

Only Happy Things is opgericht door mij, Rowie, en is ontstaan vanuit mijn liefde voor papier en mooie stationery.  

Al vanaf het moment dat ik een schaar en potlood vast kon houden, ben ik altijd creatief bezig geweest. Toen ik begon met studeren kwam ik in aanraking met snailmail. Ik vond het heerlijk om met papier, washi tape, stickers en mooie ansichtkaarten bezig te zijn. Tijdens deze tijd ontwikkelde ik ook mijn liefde voor pins. Eerst wilde ik hier niet aan toegeven, omdat ik wist dat dit niet bij een kleine verzameling zou blijven! 

In eerste instantie was ik vooral als hobby bezig met mijn passie voor stationery en pins, maar hier wilde ik het niet bij laten. Vanuit deze gedachte kwam dan ook het idee om zelf stationery te ontwerpen. 

Over Only Happy Things

In 2018 heb ik ervoor gekozen om een Etsy shop te openen en zelf producten te gaan ontwerpen. Het begon allemaal met een zelf ontworpen pin van een panda. Vlak daarna volgden nog meer pins en verschillende ansichtkaarten. Inmiddels ontwerp ik zelf producten en zoek ik mooie illustraties uit van andere getalenteerde illustrators en maak ik hier de mooiste producten mee.

Iedere bestelling pakte ik met liefde in achter mijn bureautje mijn kleine appartement. Naarmate de tijd vorderde, groeide mijn voorraad ook. Net zolang totdat er haast geen ruimte meer over was! Inmiddels ben ik verhuisd en heb ik een eigen kantoortje, waardoor er genoeg ruimte voor allerlei producten. 

Ik ging op zoek naar nieuwe producten die ik kon aanbieden in mijn Etsy shop. Zo kwam ik bij stickervellen, washi tape en notitieblokken terecht. Dit bleef ook bij andere webshops niet onopgemerkt. Zij benaderden mij met de vraag of ik ook verkoop via wholesale aanbod. Hoe leuk is het als je je passie met nog meer mensen kan delen? Hier kon ik natuurlijk geen “nee” tegen zeggen!

Ik ontwerp en gebruik alleen illustraties die passen bij mijn persoonlijke stijl, waardoor in ieder product een stukje van mezelf terug te vinden is.